Colosseums sildetallerken, karrysild, marineret sild, og sennepsild anrettet med kapers, karse, skalotteløg, smilende æg, serveret med rugbrød, smør og krydderfedt.
139 kr.
Stegte sild med dildkatrofler, karse, purløg, skalotteløg, kapersbær og dildmajonaise.
129 kr.
Røget laks serveret på ristet franskbrød med flødestuvet spinat, dild og asparges
139 kr.
Rejemad, håndpillede rejer på friskbagt franskbrød, serveret med dildmayonnaise og grønne asparges
139 kr.
En svensker, paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade, håndpillede rejer, dild og citron
139 kr.
Rørt tatar vendt med friske krydderurter, cognac, æggeblomme og sennep. Toppet med pocheret æg og sennepsmayo, serveret på ristet rugbrød
125 kr.
Fiskefilet, paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
110 kr.
Rimmet laks, færøsk laks rimmet i 36 timer, serveret med rygeostcreme og dildolie
105 kr.
Æg og rejer serveret med håndpillede rejer, dildmayonnaise og citron
105 kr.
Roastbeef med hjemmelavet remoulade, peberrod, ristede løg, agurkesalat og karse
99 kr.
Hjemmelavet hønsesalat, pocheret kylling vendt i dressing med svampe, toppet med sprød bacon og ærteskud
95 kr.
Kartoffelmad med mayonnaise, frisksnittede løg, hjemmeristede løg, purløg og karse
95 kr.
Pariserbøf på friskbagt franskbrød, serveret med hjemmesyltede rødbeder, pickles, løg, kapers, friskhøvlet peberrod og rå økologisk æggeblomme
175 kr.
Forretter
2 stk. tarteletter med høns i asparges pocheret kyllingelår, vendt i cremet aspargesvelouté med hvide og grønne asparges.
99 kr.
Rejecocktail håndpillede rejer, skaldyrsdressing og frisésalat, toppet med asparges, avocado, saltet agurk og dild
109 kr.
Rimmet laks, rimmet færøsk laks med rygeostcreme, frisk peberrod, røgede mandler, og dild
105 kr.
Klassikere
Kong Fiddes livret(kan også bestilles som vegetar) strimler af flankesteak, vendt i en cremet sauce på paprika og karry, serveret med pommes frites, kogte kartofler, rødbede, kogte æg og frisksnittede løg.
199 kr.
Havneskud paneret rødspættefilet, håndpillede rejer, skiver af rimmet laks, asparges, dildmayonnaise, citron og dild, serveret på bund af smørristet rugbrød
199 kr.
Wienerschnitzel af kalvefilet paneret kalveschnitzel, stegt i smør, serveret med citron, peberrod, ansjosfilet, kapers og brasede kartofler vendt med røget spæk
249 kr.
Stegt gourmet flæsk fra Rønhaveslagteren, serveret med hjemmesyltede rødbeder, persillekartofler og cremet persillesovs
189 kr.
Herregårsbøf, hakkebøf med pommes frites, ærter, haricots verts, bløde løg og hjemmelavet bearnaisesauce
195 kr.
Månedens fisk, nøje udvalgt friskfanget fisk efter sæson. Spørg tjeneren
Dagspris
Signatur Menu
(Kan også bestilles vegetarisk)
1 stk. tarteletter med høns i asparges pocheret kyllingelår, vendt i cremet aspargesvelouté med hvide og grønne asparges
Kong Fiddes livret strimler af flankesteak, vendt i en cremet sauce på paprika og karry, serveret med pommes frites, kogte kartofler, rødbede, kogte æg og frisksnittede løg.
Rabarbertrifli, rabarbergrød, mascarponecreme og makroner
299 kr. (Serveres kun til hele bordet)
Snacks
2 slags nøddeblanding saltede og krydret
49 kr.
Flæskesvær fra Rønhaveslagteren med dip
49 kr.
Ølpølser fra lokal slagter
75 kr.
Dessert og Ost
Friteret Camembert med hjemmelavet solbærmarmelade, ristet brød og smør
79 kr.
Rabarbertrifli rabarbergrød, mascarponecreme og makroner
79 kr.
Rødgrød med fløde, grød af solbær, ribs, rabarber og jordbær fra Stevninggård, serveret med økofløde fra Arla Unika
79 kr.
Bananasplit, Jordbæris, vaniljeis og chokoladeis lagt i lag, serveret med modne bananer, flødeskum, chokoladesovs, hasselnødder og cocktailkirsebær