Hjemmelavet Rullepølse
Smørstegte frikadeller med gammeldags hvidkål
Lun leverpostej med sauteret svampe og sprød bacon
Fiskefilet med remoulade og citron
2 slags sild med tilbehør
Kål pølser med grønlangkål
Æg og rejer m. dild mayonnaise
Grevefedt og smør samt friskbagt rugbrød fra Kajs Bageri
199,-
Minimumsantal: 10 personer.
Hvis selskabet består af færre end 10 deltagere, tillægges der et tillæg på 15%.
Confiteret andelår med hvide og brunede kartofler, samt syltede rødkål, æbler og svesker, serveres med brun sovs
+ 125,-
Flæskesteg med hvide og brunede kartofler, samt syltede rødkål og agurkesalat, serveres med brun sovs
+ 99,-
Røget laks m. røræg
+ 45,-
Klassisk sønderjysk solæg
+ 25,-
Risalamande med kirsebærsauce
+ 30,-
Dansk mad, lokale råvarer og historisk charme.
Vi forener traditioner, hygge og smagen af Sønderborg med en skøn placering ved havnen.
© 2025 Restautant Colosseum