Colosseums Aftenbuffet

Klassiske retter med et moderne twist – fra rejecocktail til langtidsstegt kalv og fløderand. Perfekt til en smagfuld og mindeværdig aften.

Menuen:

Forretter. 

Rejecocktail af håndpillede rejer, vendt i en hjemmelavet skaldyrsdressing, grønne asparges, avocado, rogn, dild og citron.

Tarteletter, med høns i asparges.

Paneret fiskefilet m. remoulade og citron. 

 

Hovedret.

Langtidsstegt kalvecuvette tilsmagt med timian og rosmarin.

Peberbøf af kalv, Madagaskarpeber sauce

Ovn bagt Færøsk laks Flødestuvet spinat

 

Tilbehør:

Smørsauteret sauteret grøntsager

Hjemmerørt bearnaise

Flødekartofler

Krydderurt marineret kartofler.

 

Dessert. 

Fløderand m. bær og flødeskum

Chokolade brownie med nødder

Oste anretning med frugt og kiks.

 

399,- pr. person

Send os en forespørgsel