Colosseums Aftenbuffet
Klassiske retter med et moderne twist – fra rejecocktail til langtidsstegt kalv og fløderand. Perfekt til en smagfuld og mindeværdig aften.
Menuen:
Forretter.
Rejecocktail af håndpillede rejer, vendt i en hjemmelavet skaldyrsdressing, grønne asparges, avocado, rogn, dild og citron.
Tarteletter, med høns i asparges.
Paneret fiskefilet m. remoulade og citron.
Hovedret.
Langtidsstegt kalvecuvette tilsmagt med timian og rosmarin.
Peberbøf af kalv, Madagaskarpeber sauce
Ovn bagt Færøsk laks Flødestuvet spinat
Tilbehør:
Smørsauteret sauteret grøntsager
Hjemmerørt bearnaise
Flødekartofler
Krydderurt marineret kartofler.
Dessert.
Fløderand m. bær og flødeskum
Chokolade brownie med nødder
Oste anretning med frugt og kiks.
399,- pr. person