Mortens aften hos Colosseum

Oplev den klassiske Mortensaften-menu med saftig and, hjemmelavet tilbehør og ægte efterårsstemning.

(d. 10. og 11. november)

Menuen:

Rejecocktail 
Håndpillede rejer, skaldyrsdressing og frisésalat, toppet med asparges, avocado, saltet agurk og dild

109,-

Andesteg
Andelår og andebryst med hvide og brunede kartofler, samt syltede rødkål, æbler og svesker, serveres med brun sovs

249,-

Dessert
Gammeldags æblekage med elstar-æbler fra
Hestehavegaard mascarponecreme, ribsgelé og makroner

75,-

Alle 3 retter

379,-

________________________________

Take-away

Alle 3 retter fås også som take-away

Som take-away tilbyder vi også tilkøb af ekstra and (bestilles 3 dage inden)

Halv and: 449,-

Hel and: 699,-

Send os en forespørgsel her