Kammusling
I en cremet skaldyrssuppe, serveret med sauteret æble og selleri.
Andebryst.
Røget andebryst, serveret med vindruer, crudité af pære, valnøds vinaigrette og valnødsbrud
Bøf Wellington
Oksemørbrad, rullet i butterdej med svampe duxelle og lufttørret skinke, serveret med pommes anna, sauteret grønt efter årstiderne, og en glace tilsmagt med rødvin.
Oste tallerken á 3 danske oste
Gammelt knas, hvid dame, og blå kornblomst serveret med hjemmelavet marmelade, og sprøde tuile
Chokolade i 3 lag
Luftig mandel bund, nougat creme med hakkede hasselnødder, chokolademousse, mørkchokolade creme toppet med sprød hvid chokolade, Serveret med passion sorbet.
Pris
3 retter 450,-
4 retter 529,-
5 retter 599,-
Dansk mad, lokale råvarer og historisk charme.
Vi forener traditioner, hygge og smagen af Sønderborg med en skøn placering ved havnen.
© 2025 Restautant Colosseum