Kammusling
I en cremet skaldyrssuppe, serveret med sauteret gulerødder selleri og havtorn.
Andebryst.
Røget andebryst, serveret med rabarber, karamelliseret kartoffel parisienne og grønnejordbær syltede i hyldeblomst.
Bøf Wellington
Oksemørbrad, rullet i butterdej med svampe duxelle og lufttørret skinke, serveret med pommes anna, sauteret grønt efter årstiderne, og en glace tilsmagt med rødvin.
Oste tallerken á 3 danske oste
Gammelt knas, hvid dame, og blå kornblomst serveret med hjemmelavet marmelade, og sprøde tuile
Chokolade i 3 lag
Luftig mandelbund, nougatcreme med hakkede hasselnødder, chokolademousse, mørk chokoladeglace toppet med sprød hvid chokolade. Serveres med passionsfrugt-sorbet.
Pris
2 retter 399,-
3 retter 485,-
4 retter 559,-
5 retter 629,-
(mindst 11 personer)
Dansk mad, lokale råvarer og historisk charme.
Vi forener traditioner, hygge og smagen af Sønderborg med en skøn placering ved havnen.
© 2025 Restautant Colosseum